VVS

VVS står for vand, varme og sanitet. Arbejdsområder som Henning Mortensen A/S har arbejdet med siden 1959. I løbet af årene er der sket en del indenfor området. Der er blandt andet kommet et øget fokus på bæredygtighed. Det er også noget vi fortløbende er opmærksomme på hos Henning Mortensen A/S. Vi indtænker derfor gerne de mest energibesparende løsninger for at sikre dine VVS-installationer i dag, i morgen og i fremtiden.

 

Bæredygtige løsninger

Vores samfund satser i stigende grad på bæredygtige løsninger – både når det kommer til VVS og EL. Det er også noget, vi hos Henning Mortensen A/S i stigende grad mærker. Flere og flere kunder ønsker jordvarme og forskellige vandbesparende alternativer. Det er noget vi i den grad kan hjælpe dem med. Vi leverer og monterer alt indenfor VVS – særligt når det kommer til miljøbeskyttende alternativer. Vi rådgiver også gerne vores kunder om de forskellige tilskudsordninger man kan søge, og indgår også gerne i samarbejder i den forbindelse. Hos Henning Mortensen A/S brænder vi for bæredygtig VVS – sammen skaber vi en grønnere fremtid.

 

VVS for private

Hos Henning Mortensen A/S udfører vi alt inden for VVS. Skal du fx have nyt badeværelse eller køkken, står vi klar til at hjælpe. Er der tale om små reparationer, som fx en utæt vandhane, et defekt blandingsbatteri eller lignende arbejder vi hurtigt og effektivt. Uanset opgavens størrelse kan vores erfarne projektledere og håndværkere løse opgaven. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi skræddersyr også gerne et uforpligtende tilbud til dig. Kontakt os her for mere information.

 

VVS for erhverv

Henning Mortensen A/S har igennem årene fået mange solide samarbejdspartnere. Branchefolk som bruger os igen og igen, fordi vi leverer det der skal til. Vi garanterer kvalitet til tiden, hvilket er centralt i ethvert byggeprojekt. Skal vi optimere byggebranchens arbejdsgange, kræver det professionelle projektledere og håndværkere, som leverer professionelt håndværk hver gang. Fagspecialister som følger udviklingen og omsætter ny faglig viden til praktiske løsninger, tilpasset den enkelte kunde. Det kan I forvente, når I samarbejder med Henning Mortensen A/S. Vi brænder for fagligheden og den gode service uanset projektets størrelse – og leverer det der skal til hver gang.

 

Det gode håndværk

Det betaler sig altid at investere i kvalitet og godt håndværk. At springe over hvor gæret er lavest, kan koste jer dyrt i det lange løb. Det ved vi hos Henning Mortensen A/S. Vi møder flere kunder, som efterspørger bedre løsninger, end dem de startede med. Her kan vi levere kvalitet til konkurrencedygtige priser. Samtidig sikres kunden bedre løsninger, og vi hjælper gerne med reparationer eller vedligeholdelse over tid. Service som vores kunder både kan indgå faste aftaler om eller bestille efter behov. Det gode håndværk gør, at vi alle kan sove bedre om natten. For når tingene er gjort rigtigt første gang, slipper vi for alle de velbegrundede bekymringer og efterfølgende problemer. Vælg den nemme løsning – Vælg kvalitetssikret VVS hos Henning Mortensen A/S.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en medarbejder den kommende hverdag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi tilbyder også Vand og varme i dit hus

Vores installatører har mange års erfaring og er klar til at løse enhver opgave inden for vand og varme.

Fra service og vejledning til installation og reparation. Vi kan det hele og holder altid, hvad vi lover, så du er sikret effektiv, professionel og hurtig hjælp. For eksempel med det lovpligtige eftersyn af dit gas- eller oliefyr.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning og et godt tilbud. Vi er her for at hjælpe.