Ventilation

HM-Ventilation er et datterselskab til Henning Mortensen A/S. Hos HM-Ventilation udfører vi alle typer ventilationsarbejde. Det gælder både indenfor industri og almindelig komfort. De fleste af vores kunder er erhvervskunder, men vi udfører også opgaver for private.

 

Det gode håndværk

Vores afdeling består af faglærte håndværkere, ingeniører og tekniske tegnere. Uddannede medarbejdere med mange års erfaring. Sammensætningen af de forskellige fagligheder gør os ekstra stærke hvad angår planlægning og udførsel. Du har som kunde hele tiden mulighed for, at få den rette rådgivning, også hvis det svar du søger smelter sammen med andre byggetekniske områder. Vi arbejder hele tiden tæt på tværs af afdelinger og med vores samarbejdspartnere. Herved sikrer vi vores kunder de bedste og hurtigste løsninger til konkurrencedygtige priser.

 

Vores kunder

Hos HM-Ventilation har vi løst rigtig mange ventilationsopgaver i butikker, banker og på skoler. Det har både været i forbindelse med renovering, vedligeholdelse og nybyggeri. Projekternes størrelse varierer fra gang til gang, men den kvalitet vi leverer er altid den samme. Vores medarbejdere har masser af solid erfaring, og tilpasser sig altid et projekts specifikke vilkår. Ikke én kunde er ens, hvilket gør vores arbejde spændende og varieret. Hos HM-Ventilation brænder vi for det vi laver. Det er det, der gør, at vi kan opretholde en kvalitetssikret standard, som får både nye og gamle kunder til at vende tilbage igen og igen. Aftalt kvalitet og ærligt samarbejde skaber tillid og tilfredse kunder.

 

Efterfølgende service

Hos HM-Ventilation laver vi gerne faste serviceaftaler med vores kunder. Herved sikrer vi, sammen med kunden, at den installerede ventilation holder længere. For når det kommer til både ventilation og el, er fortløbende serviceeftersyn altid en god idé. De giver os muligheden for at opdage de små fejl, som måske ellers ville blive overset. Detaljer som slider på ventilationens levetid. Det undgår du, hvis du indgår en service aftale med HM-Ventilation. Lav en service aftale med HM-Ventilation allerede i dag, og få mere tid til alt det andet fremadrettet.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en medarbejder den kommende hverdag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hvem er vi?

HM-Ventilation leverer helstøbte ventilationsløsninger i høj kvalitet.

Hvad kan vi?

Vi tilbyder topprofessionelle indeklima- og ventilationsløsninger. Vores kompetencer omfattter desuden tekniske entrepriser.

Bæredygtige løsninger

Når vi leverer løsninger, er bæredygtighed altid et naturligt og vigtigt element.

Kontakt os

Lad os løse dine ventilationsopgaver. Kontakt os og få en uforpligtende snak.