Brandsikring og brandalarm (ABA)

Professionel sikring mod brand

Henning Mortensen a/s er ISO 9001-certificeret inden for AIA-anlæg (automatisk indbrudsalarm), ABA-anlæg (automatisk brandalarmeringsanlæg) og automatiske sprinkleranlæg (AVS). Vores kompetencer dækker desuden brandventilation.

Vi tilbyder rådgivning, projektering og installation af brandsikring og brandalarm i hele landet.

Brandsikring er sund fornuft

Skader på mennesker eller tab af liv som følge af en brand er åbenlyse katastrofer i både private hjem og virksomheder. Brandalarm og brandsikring er derfor altid sund fornuft.

For en virksomhed kan en brand også være alvorlig. Ødelagte produktionsanlæg eller IT-systemer kan betyde langvarige driftsstop. Og det kan i sidste ende kan betyde tab af kunder.

Lad Henning Mortensen a/s sikre, at din brandalarm er koblet direkte til nærmeste beredskab, så hjælpen hurtigt kan komme frem i tilfælde af brand. Det giver tryghed og minimerer risikoen for skader på mennesker og værdier.

Sikker og certificeret brandalarm

Henning Mortensen a/s er godkendt til at installere og servicere automatiske brandalarmeringsanlæg jf. DBI’s retningslinjer . Vores teknikere videreuddannes løbende for at sikre dig den bedste service og sikkerhed nu og i fremtiden. Vi er naturligvis også godkendt af forsikringsselskaberne.

Kontakt os om brandsikring – Ring +45 86 82 44 44

Ring og aftal et uforpligtende møde, så finder vi den rette brandsikring til din bolig eller virksomhed. Vi laver også serviceeftersyn.

Mere om sikringsløsninger?

Spørg også Henning Mortensen a/s, når det gælder:

Case: Udskiftning af ABA-anlæg på plejecenter

Funder Plejecenter i Silkeborg Kommune fik installeret nyt ABA-anlæg på kun ét døgn.

Læs mere

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.